• Dirkjan, Leroy en Jan
  • Dirkjan, Leroy en Jan
  • Dirkjan, Leroy en Jan
  • Dirkjan, Leroy en Jan

NU: de nieuwe clip
"We Staan Hand In Hand"
En een wedstrijd

   

 

Wil je méér over deze clip lezen? Ga dan direct naar NIEUWS

Wil je de CD kopen? Dat kan bij Special CD Shop Breda, bel naar 076-5811106 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

We Staan Hand In Hand 

 

 

 

Spotify

 

iTunes

 

Deezer

 

 

Verder over Leroy en DeWitten

 

Leroy en DeWitten is een voortzetting van de band DeWitten.
Inmiddels bestaan ze uit Leroy Aarts, zang, Dirkjan de Wit, elektrisch en akoestisch gitaar en zang, en Jan de Wit, akoestisch gitaar en zang. Samen brengen ze een repertoire van makkelijk in het gehoor liggende Nederlandstalige muziek. Leroy zingt ook graag soul muziek, maar zijn stem past wonderwel precies bij de liedjes van Jan. En Dirkjan speelde verder ook gitaar in zijn rockband Orange Outlaw; tegenwoordig maakt hij ook succesvolle reklamemuziek.

 

Hoe is Leroy bij de band gekomen?

 

Via het internet hebben zij elkaar "ontmoet" en is er een intensief contact ontstaan, dat te maken heeft met een klik. Een klik over de muziek, over de stem, over het samen musiceren, samen opnemen. Dat genereert veel positieve creativiteit in alles wat samen ondernomen en aangepakt wordt.

 

Hoe klinkt het?

 

Op deze website bij CLIPS zijn alle liedjes van Leroy en DeWitten te bekijken en beluisteren. En bij TEKSTEN kan je alles doorlezen en/of downloaden. Wil je de liedjes  downloaden via i-tunes of spotify, klik dan hierboven op de betreffende logo's. De clips zijn natuurlijk ook te volgen op ons YouTube kanaal.

 

Kan ik de band boeken?

 

Ja, Leroy en DeWitten kan geboekt worden als trio, of met bassist en drums.
Leroy alleen (met een begeleidende tape) kan je boeken via The White Label.tv Je kunt hier ook horen hoe dat klinkt!

 

WIj bedanken allen die meegewerkt hebben aan de studio opnames, de foto's, de hoes en de videoclips: Georges, Florian, Wietse, Bas, Fons, Nienke, Sascha, Denise, Tamar, Manon, Vincent, Eric, Madelaine, Esmae, Angelique, Shelley & Jasper en Oscar.

 


Copyright 2019 - Nederland - Ons Privacy Beleid