• Dirkjan, Leroy en Jan
  • Dirkjan, Leroy en Jan
  • Dirkjan, Leroy en Jan
  • Dirkjan, Leroy en Jan

NU: de nieuwe clip
"Gelukkig Zijn" is uit!

Hoes Gelukkig Zijn

    

 

          YouTube     FaceBook     Spotify     iTunes     Deezer     HitsNL

 

 

Verder over Leroy en DeWitten

 

Steeds vaker komen de singles van Leroy en DeWitten voorbij op Nederlandstalige radio en tv stations. Ze onderscheiden zich met hun aparte, oorspronkelijke composities in het popgenre van de hand van schrijver/gitarist Jan de Wit met het unieke stemgeluid van leadzanger Leroy Aarts en multi-instrumentalist Dirkjan de Wit.

 

Naast hun succesvolle optredens in het land creëerden zij intussen hun 10e single getiteld ‘Gelukkig Zijn’. Een tekst die handelt over vallen en opstaan na tegenslag, en er dan met behulp van je vrienden, bovenop komen. Dingen waar je niet zo een-twee-drie bij stilstaat.

 

Het nummer dat op alle bekende platforms te zien en te horen zal zijn, werd door de heren zelf geproduceerd samen met George Konings van de Sound Vision Studio te Arnhem, aangevuld met een treffende videoclip van Vincent Bodt van Go Steady.

 

Leroy en DeWitten is een voortzetting van de band DeWitten.
Inmiddels bestaan ze dus uit Leroy Aarts, zang, Dirkjan de Wit, elektrisch en akoestisch gitaar en zang, en Jan de Wit, akoestisch gitaar en zang. Samen brengen ze een repertoire van makkelijk in het gehoor liggende Nederlandstalige muziek. Leroy zingt ook graag soul muziek, maar zijn stem past wonderwel precies bij de liedjes van Jan. En Dirkjan speelde verder ook gitaar in zijn rockband Orange Outlaw; tegenwoordig maakt hij ook succesvolle reklamemuziek.

 

Hoe is Leroy bij de band gekomen?

 

Via het internet hebben zij elkaar "ontmoet" en is er een intensief contact ontstaan, dat te maken heeft met een klik. Een klik over de muziek, over de stem, over het samen musiceren, samen opnemen. Dat genereert veel positieve creativiteit in alles wat samen ondernomen en aangepakt wordt.

 

Hoe klinkt het?

 

Op deze website bij Clips zijn alle liedjes van Leroy en DeWitten te bekijken en beluisteren. En bij Teksten kan je alles doorlezen en/of downloaden. Wil je de liedjes  downloaden via i-tunes of spotify, klik dan hierboven op de betreffende logo's. De clips zijn natuurlijk ook te volgen op ons YouTube kanaal.

 

Kan ik de band boeken?

 

Ja, Leroy en DeWitten kan geboekt worden als trio, of met bassist en drums.
Leroy alleen (met een begeleidende tape) kan je boeken via The White Label.tv Je kunt hier ook horen hoe dat klinkt!

 

WIj bedanken allen die meegewerkt hebben aan de studio opnames, de foto's, de hoes en de videoclips: Georges, Florian, Wietse, Bas, Fons, Nienke, Sascha, Denise, Tamar, Manon, Vincent, Eric, Madelaine, Esmae, Angelique, Shelley & Jasper en Oscar. En diegenen die we vergeten zijn ;-)

 


Copyright 2019 - Nederland - Ons Privacy Beleid