Mei 2019

Het gaat super goed met de nieuwe single!

Dank aan alle fans, dit is geweldig!

 

TV Oranje 20x 

 

 

April 2019

De nieuwe single is uit: Gelukkig Zijn !

En meteen al de aandacht van de Nederlandse radio:

 

 Oranje Show Nieuws   Sterren Magazine . NL

   

Zoals onze fans al weten komen de singles van Leroy en DeWitten steeds vaker voorbij op de Nederlandstalige radio en tv stations.

Ze onderscheiden zich met hun aparte, oorspronkelijke composities in het popgenre van de hand van schrijver/gitarist Jan de Wit met het unieke stemgeluid van leadzanger Leroy Aarts en multi-instrumentalist Dirkjan de Wit.

Naast hun succesvolle optredens in het land nu dus intussen tijd voor hun 10e single getiteld ‘Gelukkig Zijn’.

Het lied gaat over tegenslag in het leven, en vallen en opstaan daarna, en er samen met je vrienden bovenop komen. Dingen waar we niet zo een-twee-drie over nadenken, of bij stilstaan.

Het nummer is weer door de heren zelf geproduceerd samen met George Konings van de Sound Vision Studio te Arnhem, aangevuld met een treffende videoclip van Vincent Bodt van Go Steady, onze dank daarvoor!

 

GelukkigZijn News

 

Gelukkig Zijn hoes achterkant 

 

 

 

Januari 2019

Eindelijk is de tijd gekomen om de winnaars van de muzikale wedstrijd bekend te maken, wie speelt, zingt of acteert het lied het beste?

Op de eerste plaats komt de Stichting Met je Hart uit Noordwijkerhout.

De sfeer van het originele lied wordt door de deelnemers bijzonder goed getroffen, en als we naar de clip kijken, smelt ons hart!

 

de stichting Met Je Hart 

 

 

De tweede plaats is veroverd door de muziekvereniging St. Jeanne d'Arc uit Noordwijkerhout.

We zijn gecharmeerd van het aantal instrumentalisten die in het orkest meedoen, en leuk, de rij kinderen in hun clubkleding.

Wat leuk, dat de dirigent zulke jonge mensen kan motiveren om mee te doen! Goed gelukt, dat is zeker.

 

2. Muziekvereniging St. Jeanne d' Arc

 

 

En tenslotte op de derde plaats het Amstel Gospel Choir uit de regio Amsterdam.

Als het koor begint te zingen lopen meteen de rillingen over je rug, zo mooi!

Gefeliciteerd allen!

De 3 clips van deze winnaars zijn ondertussen op onze Facebook pagina geplaatst. Iedereen ontzettend bedankt voor het meedoen, het was moeilijk kiezen, maar we staan er helemaal achter... schouder aan schouder ;-))

 

3 The Amstel Gospel Choir

 

 

November 2018

Er wordt de hulp ingeroepen van verenigingen om aan een wedstrijd mee te doen: wie maakt het mooiste refrein
van We Staan Hand In Hand ?

Klik hier om mee te doen (inmiddels verlopen) en maak kans op super prijzen voor je vereniging!

 

 

Luister ook naar een interview van LDW bij RADIO NL op woensdag 21 november om 14:00 uur.

 

Visual LeRoy DeWitten

 

RadioNL 5

 

Wat een leuk interview Hessel! Bedankt voor de tijd die je erin hebt gestoken, en de aardige vragen. En het draaien van onze muziek natuurlijk!

 

 

 

 Optreden

Op 18 november werden er televisie opnames gemaakt voor een optreden met interview in het muziekprogramma "Het Artiesenfestival" van Stichting Lucky Joe, waar de artiest én het publiek een belangrijke rol spelen. Het evenement is uitverkocht. Maar gelukkig kan je het nog wel zien op RTV1 of op uitzending gemist:  www.hetartiestenfestival.nl

 

Leroy en Jan waren de afgelopen week ook op bezoek bij Lokaal 7 in Berlicum. De hele avond werd hun muziek gedraaid en tussendoor genoeg tijd voor een relaxed interview met Wim Kersten, de radio presentator en zijn gastvrije vrouw Corrie.
Zoon Maikel zorgde als Radio DJ voor een technisch mooie avond. Dank allemaal!

 

Lokaal 7met Jan, Wim en Leroy

September 2018

Half september wordt de 9e nieuwe single van Leroy en DeWitten We Staan Hand In Hand uitgebracht.

 

Het nieuwe nummer met de meeslepende melodie is weer geschreven door Jan de Wit, en wordt schitterend vertolkt door zanger Leroy Aarts, terwijl multi-instrumentalist Dirkjan de Wit het weer tot een bijzonder mooi afgerond geheel heeft voltooid.

Het gaat over wat ons Nederlanders in dit prachtige land bindt: de strijd van het lage land tegen de zee en de rivieren.

Storm, wilde regens, wij houden hier stand, net als de kinderen, vrouwen en mannen in de clip.

8 nieuws 1

8 nieuws 2

Het liedje is weer opgenomen in de prima Sound Vision Studio van George Konings en de prachtige videoclip van cameraman Vincent Bodt van "Go Steady" met al die mooie luchten (en af en toe een flinke bui!!) laat zien dat we schouder aan schouder kunnen staan als het nodig is.

 

April 2018

Deze week komt er een nieuwe song van Leroy en DeWitten uit: Mijn meisje lacht. Het is al weer de 8e single op rij !

Eind maart is de clip opgenomen in Huis Verwolde in Laren. Op deze prachtige locatie werden we allen hartelijk ontvangen door Jacob van Halen, die de hele dag als huismeester voor ons klaar stond. Wij bedanken het management hiervoor!

 

De nieuwe single Mijn Meisje Lacht doet het als opvolger van Voor Altijd ook weer zeer goed. Het wordt nu 24 per week op TV Orange gedraaid en verschijnt inmiddels in verschillende hitlijsten. De reacties op Facebook zijn fantastisch. We zijn hier trots op. De Nederlandstalige versie Voor Altijd van de grote Demis Roussos hit "Forever and Ever" kwam tot plaats 15 in de Oranje Top 30. Dus het is spannend wat Mijn Meisje Lacht de komende weken gaat doen!

 

Bij Huis Verwolde 1

Bij Huis Verwolde 2

Bij Huis Verwolde 3

De liefde ervaren doet elk mens goed..!

Het Hollandse Hits Forum liet weten: "Wat ons betreft is dit de beste en één van hun meest toegankelijke songs waarbij de kopstem van Leroy bepalend is naast het ritmewerk en de gitaarpartijen. De fraaie melodielijn en met name de refreintjes van het liedje, zouden wel eens de redenen kunnen zijn waarom deze single héél veel gedraaid gaat worden op de radiostations."

 

En de Sterrenparade schreef: “Zoals alle eigen composities is het weer een liedje met een aanstekelijke melodie, geschreven door gitarist Jan de Wit.
 De bijzondere vertolking van zanger LeRoy Aarts en multi-instrumentalist Dirkjan de Wit maken het geheel zeer aantrekkelijk om te beluisteren en zal ongetwijfeld de nodige aandacht krijgen op de zenders.”

Samen met George Konings en zijn Sound Vision Studio en de mooie videoclip van cameraman Vincent Bodt is er weer iets moois tot stand gekomen.

Verder bedanken wij Shelly voor haar geweldige danslessen, en Jacob voor zijn goede zorgen als huismeester van Huis Verwolde in Laren.

 

 

December 2017

De single van Leroy en DeWitten Voor Altijd heeft het prima gedaan. Het bereikte de 15e plaats in de Oranje Top 30 !

Wij bedanken onze fans daarvoor! Geweldig!

 

 

Oktober 2017

Deze week komt de volgende single van Leroy en DeWitten al weer uit: Voor Altijd.

Geloof het of niet, Leroy en DeWitten hebben er nu toch iets moois van gemaakt!

Leroy zingt een oude cover van Demis Roussos, en wel zo prachtig, je weet niet wat je hoort.

De single is ook in het Engels opgenomen, en heet Forever and Ever, in het Nederlands door Afra vertaald naar Voor Altijd.

 

Dirkjan de Wit heeft er een heel mooi en bijzonder arrangement van gemaakt, hij bespeelt ook alle instrumenten, zelfs de mandoline!!!

Daardoor is het deze keer weer helemaal een LDW geluid, met een eigen sound.

 

Verder heeft Vincent Bodt met de camera weer een prachtige clip gefilmd in de studio van George, waarbij een super succesvol danspaar in schitterende kleuren op de muziek danst. Het zijn Shelley van Haalen en Jasper Vermeer, die in de hoofdklasse Latin dansen en ook internationaal geregeld wedstrijden hebben. Met dank aan hun schoenen-sponsor Lalafarjan.

Dat MOET je zien.

En horen! 

Dank aan de studio van George Konings Ga naar Sound Vision Studio En natuurlijk het mooie werk van cameraman Vincent Bodt! Ga naar Vincent

 

Hier een paar shots van fotograaf Jan Wartna van een optreden bij Boekhandel Het Colofon met Marjon Joosten tijdens de presentatie van haar nieuwe gedichtenbundel "Fenix". Leroy en DeWitten zongen uiteraard drie Nederlandstalige liedjes. Mooi ! Ga naar Jan Wartna 

 

LDW met Marjon

 

LDW publiek

Foto's: Jan Wartna

 

 

Juli 2017

Deze week is de volgende single van Leroy en DeWitten uitgebracht: Mooie Dag !! Na een aantal dagen van muziek opnames in de Sound Vision Studio van George Konings in Arnhem volgt het mixen van dit zomerse liefdesliedje in de bekende DeWitten sound. En dan is het weer zover, ook een clip opnemen, want dat vinden de fans belangrijk. Dus met Vincent Bodt weer aan het werk. Ontzettend leuk om te doen.

Ook leuk: de single is bijzonder goed ontvangen! Het liedje is "De TROETELAAR" van het programma Delfsblauw, en ook zijn de heren live te gast bij Eric van de Berg van het programma "Gelderland Muziekland" van OMROEP GLD. Verder ook positieve geluiden van "De Sterrenparade", een hitlijst van RTV Oost.

 

Hier een paar foto's van de clip opnames. Dank aan George Konings en Vincent Bodt!

MooieDag FotoCollage

 

 

Januari 2017

De afgelopen winter hebben Leroy en DeWitten weer een clip opgenomen van een best verdrietig verhaal "Scheiden". Het wordt prachtig gespeeld en gezongen, wat een mooie clip ook, opgenomen en gemonteerd door Vincent Bodt.

De NL-streamingdienst van Hitsnl heeft extra aandacht gegeven aan het bericht, dat Leroy en DeWitten de ‘Super Talent van de Week’ strijd gewonnen met ‘Scheiden’! Ze staan nu een week lang extra in de aandacht op HitsNL.
Hits NL heeft “Scheiden’ bij Top Nummers op de 2e plek gezet en in de populaire afspeellijst ‘Gloednieuw’ geplaatst. Op 24 januari 2017 gaat er een bericht uit op hun Social Media dat Leroy en DeWitten een week lang in de aandacht staan omdat ze bovendien de allereerste(!) Super Talent zijn.

 

LDW HitsNL

 

 

Hier een paar sfeervolle foto's van de video opname's. Dank cameraman Vincent Bodt!

LDW Scheiden

LDW Camera

LDW Eindshot

 

 

 

Oktober 2016

Tijd om te dansen! De nieuwe single van Leroy en DeWitten is uit: JONGENS WILLEN JAGEN.
Maar eerst even achter de schermen kijken bij de opnamen van de clip.

LDW 2 dirk leroy schmincken

LDW 1 vrolijke boel

LDW 3 goed overleg

LDW 4 in de spots

LDW 5 op de camera

 

Mei 2016

De nieuwe single en clip van Leroy en DeWitten is uit: ZIJ GEEFT ZO VEEL.
Dit lied gaat over een vakantieliefde in een tropisch land. Om de sfeer goed weer te geven is deze clip opgenomen in de Vlindertuin KLEIN COSTA RICA in Limburg. Klik hier om de clip te zien!

 

Dirkjan, Jan en Leroy in de Vlindertuin van Klein Costa Rica

 

vakantieliefde...

 

Er zit een vlinder op de pet van de regisseur

 

Voorjaar 2016

Eindelijk! De langverwachte clip van de nieuwe single van Leroy en DeWitten KEER OM is uit.
Luister en kijk maar bij Clips!

 

Winter 2015

Jan, Leroy en Dirkjan zijn het afgelopen halfjaar weer verschillende keren de studio ingedoken om nieuw repertoire op te nemen. Ook al lag de "oude" band stil, Jan blijft met zijn gitaar actief om steeds maar weer nieuwe liedjes te schrijven. In dat creatieve proces worden Leroy en Dirkjan ook meegetrokken, en zo staan we nu aan de vooravond van een aantal nieuwe releases.

En je kunt het wel zien: ze hebben er zin in!

 

Jan, Dirkjan en Leroy - en Leroy achter de microfoon

 

Dirkjan en Jan op de gitaar, en Leroy

 

Dirkjan, Leroy en Jan hebben duidelijk ook plezier in muziek maken

 

Leroy met gitaar en achter de vleugel