titel nieuws


 

September 2018 - Hand In Hand

 

Half september wordt de 9e nieuwe single van Leroy en DeWitten Hand In Hand uitgebracht.

 

Het nieuwe nummer met de meeslepende melodie is weer geschreven door Jan de Wit, en wordt schitterend vertolkt door zanger Leroy Aarts, terwijl multi-instrumentalist Dirkjan de Wit het weer tot een bijzonder mooi afgerond geheel heeft voltooid.

Het gaat over wat ons Nederlanders in dit prachtige land bindt: de strijd van het lage land tegen de zee en de rivieren.

Storm, wilde regens, wij houden hier stand, net als de kinderen, vrouwen en mannen in de clip.

 

HandInHand Collage

 

Het liedje is weer opgenomen in de prima Sound Vision Studio van George Konings en de prachtige videoclip van cameraman Vincent Bodt van "Go Steady" met al die mooie luchten (en af en toe een flinke bui!!) laat zien dat we schouder aan schouder kunnen staan als het nodig is.

 

November 2018 - Wedstrijd

 

Er wordt de hulp ingeroepen van verenigingen om aan een wedstrijd mee te doen: wie maakt het mooiste refrein
van Hand In Hand ?

Klik hier om mee te doen (inmiddels verlopen) en maak kans op super prijzen voor je vereniging!

 

Luister ook naar een interview van LDW bij RADIO NL op woensdag 21 november om 14:00 uur.

 

Visual LeRoy DeWitten

 

RadioNL 5

 

Wat een leuk interview Hessel! Bedankt voor de tijd die je erin hebt gestoken, en de aardige vragen. En het draaien van onze muziek natuurlijk!

 

 

 

 Buinen 3

Op 18 november werden er televisie opnames gemaakt voor een optreden met interview in het muziekprogramma "Het Artiesenfestival" van Stichting Lucky Joe, waar de artiest én het publiek een belangrijke rol spelen. Het evenement is uitverkocht. Maar gelukkig kan je het nog wel zien op RTV1 of op uitzending gemist:  www.hetartiestenfestival.nl

 

Leroy en Jan waren de afgelopen week ook op bezoek bij Lokaal 7 in Berlicum. De hele avond werd hun muziek gedraaid en tussendoor genoeg tijd voor een relaxed interview met Wim Kersten, de radio presentator en zijn gastvrije vrouw Corrie.
Zoon Maikel zorgde als Radio DJ voor een technisch mooie avond. Dank allemaal!

 

Lokaal 7 1

 

 

 

Weer terug naar het Nieuwsoverzicht

 

 

 

 

Copyright 2020 - Nederland - Ons Privacy Beleid