titel nieuws


April 2018 - Mijn Meisje Lacht

 

Deze week komt er een nieuwe song van Leroy en DeWitten uit: Mijn meisje lacht. Het is al weer de 8e single op rij !

Eind maart is de clip opgenomen in Huis Verwolde in Laren. Op deze prachtige locatie werden we allen hartelijk ontvangen door Jacob van Halen, die de hele dag als huismeester voor ons klaar stond. Wij bedanken het management hiervoor!

 

De nieuwe single Mijn Meisje Lacht doet het als opvolger van Voor Altijd ook weer zeer goed. Het wordt nu 24 per week op TV Orange gedraaid en verschijnt inmiddels in verschillende hitlijsten. De reacties op Facebook zijn fantastisch. We zijn hier trots op. De Nederlandstalige versie Voor Altijd van de grote Demis Roussos hit "Forever and Ever" kwam tot plaats 15 in de Oranje Top 30. Dus het is spannend wat Mijn Meisje Lacht de komende weken gaat doen!

 

7 nieuws 1

7 nieuws 2

7 nieuws 3

De liefde ervaren doet elk mens goed..!

Het Hollandse Hits Forum liet weten: "Wat ons betreft is dit de beste en één van hun meest toegankelijke songs waarbij de kopstem van Leroy bepalend is naast het ritmewerk en de gitaarpartijen. De fraaie melodielijn en met name de refreintjes van het liedje, zouden wel eens de redenen kunnen zijn waarom deze single héél veel gedraaid gaat worden op de radiostations."

 

En de Sterrenparade schreef: “Zoals alle eigen composities is het weer een liedje met een aanstekelijke melodie, geschreven door gitarist Jan de Wit.
 De bijzondere vertolking van zanger LeRoy Aarts en multi-instrumentalist Dirkjan de Wit maken het geheel zeer aantrekkelijk om te beluisteren en zal ongetwijfeld de nodige aandacht krijgen op de zenders.”

Samen met George Konings en zijn Sound Vision Studio en de mooie videoclip van cameraman Vincent Bodt is er weer iets moois tot stand gekomen.

Verder bedanken wij Shelly voor haar geweldige danslessen, en Jacob voor zijn goede zorgen als huismeester van Huis Verwolde in Laren.

 

 

 

Weer terug naar het Nieuwsoverzicht

 

 

 

 

Copyright 2020 - Nederland - Ons Privacy Beleid